SAĞLIK

MASA BAŞI ÇALIŞANLARA BEL-BOYUN AĞRISI ÇEKENLERE TAVSİYE

MASA BAŞI ÇALIŞANLARA BEL-BOYUN AĞRISI ÇEKENLERE TAVSİYE
Denizli Metropol’de 20’de 20 programının konuğu Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Muhammet İbrahimoğlu oldu. İbrahimoğlu, masa başı çalışanlara, bel ve boyun ağrısı yaşayanlara önemli bir tavsiyede bulundu.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de her hafta Salı günleri yayınlanan ve tıp ile sağlık alanındaki son gelişmeler ve önemli konuların konuşulduğu 20’de 20 programının konuğu Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Muhammet İbrahimoğlu oldu. İbrahimoğlu, masa başı çalışanlara, bel ve boyun ağrısı yaşayanlara önemli bir tavsiyede bulundu.

OP. DR. MUHAMMET İBRAHİMOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI İÇEREN VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


İbrahimoğlu “Masa başı çalışanlar saatlerce hareketsiz kalabiliyor. Onlara tavsiyem spor yapmaları. Spor salonuna gidemeyenler olabilir. Çok yoğun çalışıyoruz. Vakit bulamayabilirler Masa başında çalışanlar belli aralıklarla oldukları yerde 15 dakikada olsa hareket etmeli, spor yapmalılar. Bel ve boyun fıtığı şüphesi olanlara ise tavsiyem, korkmamaları. Erken teşhis tüm hastalıklarda hayat kurtarır. Bu bel ve boyun fıtığında da böyle. İlaçla ya da istirahatle rahatsızlığınız geçmiyorsa, fizik tedavi gördünüz rahatlayamıyorsanız, mutlaka bir beyin cerrahisine uğrayın. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi bu konuda imkanları çok fazla olan bir hastane. Radyo frekans yöntemi başta olmak üzere birçok tedavi yöntemi ile 20-30 dakikalarda fıtıklarından kurtulabilir ve hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilirler” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon