EKONOMİ

MAKSİAD ÜYELERİ VEKİL ÖZKAN İLE BİR ARAYA GELDİ

MAKSİAD ÜYELERİ VEKİL ÖZKAN İLE BİR ARAYA GELDİ
Makina Sanayici İşadamları Derneği, kent kurmayları ile buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamdaki buluşmaların sonuncusu AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile gerçekleştirildi.

Kısa adı MAKSİAD olan Makina Sanayici İşadamları Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı öncülüğünde kentin önde gelenleri le telekonferans yöntemi ile bir araya geliyor. Sektörün sorunları, beklenti ve önerilerinin konuşulduğu online toplantılarda ayrıca meslek liseleri ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuluyor. Bu kapsamda buluşmaların sonuncusu AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile gerçekleştirildi. Buluşma sonrası açıklamada bulunan Özkan “Türkiye'nin en büyük endüstri şehirlerinden biri olan Denizli'mizdeki makine imalatçılarını tek bir çatı altında birleştiren “Makina Sanayici İşadamları Derneği” - MAKSİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve yönetimiyle bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk. Hayırlı olsun” dedi.



MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ise “Sanayicilerin sorunları, beklentileri ve gündem konuları üzerinde hasbihal yaptığımız AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Cahit Özkan ile telekonferans toplantımızı gerçekleştirdik. Denizli’mizin ekonomisi, DEMİOSB ve Mesleki Eğitim hakkında fikir alışverişi yapıldı. Teknik personel, sanayiciye destek ve teşvikler, KDV iadeleri ve yurtdışındaki makine üreticilerine karşılık olarak yerli makina üreticilerini koruyan ve tercih edilebilir şartlara getirilmesi gibi her türlü konuya değindiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Her zaman sanayicinin yanında duran Sayın AK Parti Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon