EKONOMİ

MAKSİAD DENİZLİ AFAD’LA İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

MAKSİAD DENİZLİ AFAD’LA İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
MAKSİAD Yönetimi, AFAD Denizli İl Müdürlüğü’ne atanan Yıldız Tosun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette karşılıklı iş birliği konuları görüşüldü.  

Ziyarette MAKSİAD Heyetine, AFAD Şube Müdürleri Dr. Fatma Canaslan Çomut ve Hüseyin Elbeyi tarafından, afet çeşitleri ve müdahaleleri ile acil durum ekiplerinin oluşumu, doğal afet ya da kazalarda koordinasyon halinde yürütülen arama kurtarma ve tahliye çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ise AFAD yetkililerine Denizli’nin deprem fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası afet öncesi tehlike ve risklerin azaltılması ve uyumlaştırılması için dernek olarak her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını, MAKSİAD - AFAD arasında iş birliği ve dayanışmanın sürdürüleceğini dile getirdi. Ziyaret, ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketi deprem sonrası görüntülerin çekildiği fotoğraf ve resim sergisi ile sona erdi.

MAKSİAD YÖNETİMİ DENİZLİ İL TİCARET MÜDÜRÜ CİHAT ÖZDEMİR’ İ ZİYARET ETTİ.

Günün ikinci ziyaretinde ise kurumun il genelinde ticaret sektörüne ilişkin hususları, sunulan hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve faaliyetleri hakkında fikir alışverişleri değerlendirildi. Dernek üyelerinin karşılaştığı birtakım sorunlar ve ilgili konular iletilerek istişare edildi. Birlikte yürütülecek iş birlikleri ve hizmetler görüşüldü.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon