SPOR

MAÇ SONU GÖRÜNTÜLERİYLE TEPKİ ÇEKEN DENİZLİSPOR’LU YUMLU’DAN AÇIKLAMA

MAÇ SONU GÖRÜNTÜLERİYLE TEPKİ ÇEKEN DENİZLİSPOR’LU YUMLU’DAN AÇIKLAMA
Denizlispor 2018-2019 yılında tekrar yükseldiği Süper Lig’den bitime üç hafta kala bir alt lige düştü. Maç sonrası bazı futbolcuların yayıncı kuruluşa yansıyan görüntüleri taraftarların tepkisini çekmişti. O futbolculardan biri olan Mustafa Yumlu’dan açıklama geldi. 

Süper Lig’in 39. haftasında Rizespor’u konuk eden Denizlispor, galip gelememesi halinde lige veda eden ilk takım olacaktı. Haftaya 28 puanla son sırada giren yeşil-siyahlı ekip, karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Denizlispor, 2018-2019 sezonunda yükselmiş olduğu Süper Lige bitime üç hafta kala veda eden ilk takım oldu. Taraftarlar üzüntüye boğulurken, Maç sonrası bazı futbolcuların yayıncı kuruluşa yansıyan görüntüleri taraftarların tepkisini çekmişti.



Denizli Metropol’e açıklamada bulunan Denizlispor eski Başkanı Mehmet Özsoy ise “Son maçta futbolcu arkadaşların gülerek sahayı terk etmelerine çok üzüldüm. Yani bugünlere kolay gelinmedi. 1966 yılında kurulan kulübü, Denizli’yi temsil eden bu arkadaşların en azından üzüntülerini belirtmeleri gerekirdi. Bunu neden söylüyorum. Forma aşkı önce gelir ama, bu arkadaşlar bu şehirden ekmek yediler” ifadelerini kullanmıştı.



O futbolculardan biri olan Mustafa Yumlu’dan açıklama geldi. Yumlu, o anlarda yaşadıklarını anlatıp, olayın anlık olduğunu belirtirken, “Bilmeden istemeden, üzdüğüm-kırdığım en saf duygularla takımını ve bizi destekleyen taraftarımız – sevenlerimiz olmuşsa onlardan özür diliyor ve derin hoşgörülerine sığınıyorum” dedi.

İŞTE YUMLU’NUN AÇIKLAMALARI…



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon