EKONOMİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ DENİZLİ TURİZMİNE CAN SUYU OLDU MU?

KURBAN BAYRAMI TATİLİ DENİZLİ TURİZMİNE CAN SUYU OLDU MU?
Kurban Bayramı tatili 9 gün sürdü. Bayram tatili, Denizli’de turizme can suyu oldu mu? Doluluk oranları nasıldı? Turizmcilerin beklentisi karşılandı mı? Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Levent Altuntaş, Metropol’e özel konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla turizmcilerin yüzü güldü mü? Bu sorunun yanıtını Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Levent Altuntaş, Metropol’e özel verdi.

LEVENT ALTUNTAŞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Altuntaş “Tatil deyince turizmcilerin yüzü gülüyor. 9 günlük tatil hepimize ilaç gibi geldi diyebiliriz. Haziran ayı açıkçası çok yoğun geçmemişti. Öyle de olması beklenir, çünkü bir geçiş dönemi. Temmuz ayına girmemiz ve bayram tatili ile birlikte Karahayıt ve Pamukkale’deki otellerde iyi bir doluluk oranı yakalandı. Özellikle bayramın birinci ve ikinci günü tüm oteller ve pansiyonlar doluydu. Bayram sonrası kısmen misafirlerimizin bir kısmı memleketlerine geri dönse de, genel olarak işlerimiz iyiydi. Pamukkale Bölgesi sahil yörelerine göre uygun fiyatlı bir bölge. O yüzden daha çok tercih ediliyor. Antalya ve Muğla’ya yakınız. İstanbul’dan, Ankara’dan ve İzmir’den gelenler hem yolda dinlenme maksadıyla, hem de termalden yararlanmak için birkaç gününü burada geçiriyor. Umarım bundan sonrası da iyi gider. Yaz dönemi başladı çünkü. Gurbetçilerimizin de gelmesini bekliyoruz. Yabancı misafirlerimizin de bölgemize gelmesiyle birlikte ortalamanın üzerinde doluluk oranları ile yazı geçiririz diye düşünüyorum” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon