EKONOMİ

KONYALIOĞLU “ÇARDAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DAHA DA KALKINACAK”

KONYALIOĞLU “ÇARDAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DAHA DA KALKINACAK”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katıldığı Denizli Enerji Koordinasyon toplantısında;  Denizli’nin Çardak İlçesi’ndeki Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne doğal gaza müjdesi verildi. Çardak OSB Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Metropol’e özel konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL HABER
Hafta sonu Denizli’ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez başkanlığında gerçekleşen Denizli Enerji Koordinasyon toplantısında; Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin doğalgaza kavuşacağı bizzat Bakan Dönmez tarafından açıklandı.

Konunun başından bu yana takipçisi olan Çardak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Metropol’e konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Konyalıoğlu “Denizli Çardak OSB’nin doğal gaz problemi kısa sürede çözülecek. Bakan Dönmez bunun sözünü verdi. Bizim için çok önemli bir haber. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, toplantıda konunun hassasiyetini bir kez daha anlattı. Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapan 82 firmanın enerji gideri personel giderimizden sonraki en yüksek kalem. Bundan bir istifade sağlanırsa işletmelerimizin rekabet etme gücü ön plana çıkar ve bölgemiz kazanır. Burada büyük ilave istihdam ve milyar Dolar seviyesinde ihracat bekliyoruz. İki yıl içinde çözümlenirse bölgemizin kalkınmasına büyük destek verecektir. O hat üzerinde oluşabilecek başka OSB’lere de katkı koyacaktır. Ben Bakanımıza, Denizli Sanayi Odası Başkanımıza hem de doğal gaz yüklenici firmasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.     

DOĞAL GAZ SÖZÜ ALAN ÇARDAK OSB BAŞKANI KONYALIOĞLU METROPOL’E KONUŞTU
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon