EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMADAN E-TİCARET ATAĞI

DENİZLİLİ FİRMADAN E-TİCARET ATAĞI
Denizlili Gelin Tekstil’den e-ticaret atağı. Firma e-ticaretin öncü firmaları ile anlaşma yaptı ve ürünlerini o platformlar üzerinden satmaya başlayacak.

ÖZEL HABER
Denizli’de tekstil sektöründe faaliyet yürüten Gelin Tekstil, e –ticaret konusunda atağa kalktı. Firma yönetimi aldığı kararla e-ticaretin önemli firmaları ile anlaşmaları yaptı ve firmanın ürünleri platformlar üzerinden satışa başlayacak. Gelin Tekstil ürünleri artık, trendyol, hepsi burada,  çiçek sepeti ve n11.com platformları üzerinden tüm ülkeye ve dünyaya ürün pazarlayabilecek.



Gelin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Kes; Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada bulundu. Kes “Gelin Tekstil olarak Gelin House Collection markamızla dijital platformlarda ürünlerimizi özgün desen ve tasarımlarımızdan oluşan nakışlı havlu ve bornoz gruplarımızı trendyol, hepsi burada,  çiçek sepeti ve n11.com platformları üzerinden satmak için e-ticaret anlamında bir atılım gerçekleştirdik. Koleksiyonlarımızı hazırladık. Çekimlerimizi yapıyoruz. En kısa zamanda bu dijital platformlarda Gelin House Collection olarak ürünlerimizi satışa çıkaracağız. Kendi ürün ve tasarımlarını satabilmek bir sanayici için gurur verici bir olay. Bugün benim için özel ve anlamlı bir gün” dedi.



Osman Nuri Kes açıklamasının devamında ise “Katıldığımız fuarlarda ürünlerimizi gören halkımız “Ürünleriniz çok güzel nereden alabiliriz” diye soruyorlardı. Satış mağazamızın Denizli’de olduğunu duyunca üzülüyorlardı. Onları artık üzmeyeceğiz. Gelin House Collection markamızı ve ürünlerimizi artık online platformlarda satışa çıkarıyoruz. Özellikle annelerimiz ve ev hanımlarımız bu koleksiyonlarımızı umarım beğenirler ve rağbet gösterirler. E-ticaret zor ve meşakkatli bir yol.  Umarım bizde buradan alnımızın akıyla çıkabiliriz. Bu kulvarda yarışan tüm firmalarımıza başarılar diliyorum. Biz birbirimizin rakibi değil, birbirinin önünü açan firmalar olmalıyız. Umarım tüm firmalarımız kaliteli ürünleri ile bu e-ticarette markalaşma yolunda ilerlerler. Bizim amacımız markalaşmaktır. Bu da adım adım gidilecek bir yol. Bu da markalaşmanın ilk adımı. Yurt içinde bu markayı tanınabilir hale getirdikten sonra amacımız dünyanın dört bir yanına kendi markamızla ürün satmak hedefimiz var.  umarım bu hedefimizi de gerçekleştirebiliriz” dedi.

GELİN TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN NURİ KES’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon