EKONOMİ

KÖLN ÇOCUK - BEBEK EŞYA VE GİYİM FUARI NASIL GEÇİYOR?

KÖLN ÇOCUK - BEBEK EŞYA VE GİYİM FUARI NASIL GEÇİYOR?

Almanya’nın Köln Kenti’nde düzenlenen Uluslararası Çocuk ve Bebek Eşyaları ve Giyim Fuarı’na Denizli’den katılan Aysu Tekstil’in Şirket Ortağı İş İnsanı Sibel Aysu, Metropol TV’ye Almanya Köln’den bağlanarak açıklamalarda bulundu. Fuara ilgi nasıl? Yeni trendler ne? Avrupa’daki resesyon fuarı etkiledi mi? İşte yanıtlar...

ÖZEL RÖPORTAJ

Kind + Jugend Köln 2022 Çocuk ve Bebek Eşyaları ile Çocuk Giyim Fuarı 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Fuara katılan Aysu Tekstil’in Şirket Ortağı İş İnsanı Sibel Aysu, Metropol TV’ye Almanya Köln’den bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Sibel Aysu Fuara 15 yıldır katılıyoruz. Geçen yıldan daha iyi ama önceki yıllardan daha kötü. Katılımcıların çoğu burada değil. Birçok fuaye alanı kapatılmış durumda. Sadece 4 hall çalışıyor. Herkes her şeye rağmen mutlu. Müşterilerimizle görüştük. Satın alımcılar burada olduğu için mutlular. İşlerin fena olmadığını söylüyorlar. Resesyondan onlarda endişeli. Bekleyip göreceklerini söylüyorlar. Yeni koleksiyon ve yeni ürünler hazır. Herkes satın alımcıları bekliyor açıkçası. Ben tüm herkese başarılar diliyorum. Fuar fena gitmiyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon