SAĞLIK

KOCA’DAN DENİZLİ’YE MÜDAHALE; BAKANLIKTAN İKİ KOORDİNATÖR GELDİ

KOCA’DAN DENİZLİ’YE MÜDAHALE; BAKANLIKTAN İKİ KOORDİNATÖR GELDİ
64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli önceki dönem Milletvekili, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu’nun sosyal medya hesabından Denizli sağlık sistemi eleştirisinin ardından Sağlık Bakanlığı devreye girerek, Denizli’ye iki koordinatör gönderdi.

Denizli’nin Koronavirüs mücadelesi ile ilgili 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli önceki dönem Milletvekili, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu sosyal medya hesabından eleştiride bulunmuş ve “Denizlimiz için bir doktor olarak endişe ediyorum. Covid – 19 sayılarında ciddi artış ve tıbbi süreç yönetiminde ciddi zaafiyetler var” ifadelerini kullanarak Denizli sağlık sistemini işaret etmişti.



Ramazanoğlu’nun bu paylaşımının ardından Sağlık Bakanlığı harekete geçerek, Denizli’ye iki koordinatör gönderdi.  Atamaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bizzat yaptığı öğrenildi. Denizli Sağlık Müdürlüğü’nün çalışmaları ile koronavirüsle mücadelede geride kaldığı savunulurken, koordinatörler Dr. Yasin Akar ve Dr. Ahmet Altıner’in Denizli’de göreve başladıkları öğrenildi.    

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon