EĞİTİM

KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLDU

KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLDU
Denizli ve Kızılcabölük’te eğitim alanındaki destek ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Kızılcabölüklüler Vakfı, pandemi dönemini de boş geçmedi. Vakıf bu dönemde de eğitime olan desteğini sürdürdü.

Kentte eğitime verdiği önem ve destekleriyle bilinen Kızılcabölüklüler Vakfı, pandemi döneminde de eğitime olan destek ve çalışmalarını sürdürdü. Vakıf, pandemi sürecinde yapılamayan hayırlardan gelen bağışlardan toplamda 125 bin lira topladı. Toplanan bağışlarla uzaktan eğitim için Kızılcabölük'te bulunan ilköğretim okullarına 47 adet tablet alındı ve düzenlenen törenle okullara verildi.



Aynı zamanda İlköğretim okullarında robotik kodlama eğitimi için oluşturulacak sınıflarda kullanılmak üzere 24 adet eğitim seti ve malzemeleri yine alınarak okullara dağıtılmak üzere Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çöllü'ye teslim edildi. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada “Okullara eğitim için yapılan toplam yardım tutarı 118 bin liradır. Toplanan yardım paralarının kalan kısmı ise öğrencilere burs olarak verilmiştir. Allah herkesin yaptığı hayırları kabul etsin. Hedefimiz öğrencilerin eğitimde başarılı olmaları sağlamak. Bunun için her türlü destek ve işbirliğinde Kızılcabölüklüler Vakfı olarak hazırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon