KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI EĞİTİM İÇİN SEFERBER

KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI EĞİTİM İÇİN SEFERBER
Özellikle eğitim alınandaki destek ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Kızılcabölüklüler Vakfı’na Kızılcabölük’teki okul yöneticileri ziyarette bulundu. Vakıf Başkanı Osman Erkli, eğitim için her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını söyledi. 

Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çöllü, Kızılcabölük Atatürk Ortaokulu Müdürü Özay Genç, Kızılcabölük Yaşar Öncan İlkokulu Müdürü Bilal Pelit, Kızılcabölük Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Hilmi Önemli, Gülay Kaynak Sarıkaya Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Bölüm Şefi Ali San ile birlikte Kızılcabölüklüler Vakfı’nı ziyaret etti. Heyeti Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ağırladı.

PLAKETLE ONURLANDIRDILAR
Ziyarette Kızılcabölük’teki okullarda yapılması düşünülen robotik kodlama sınıfı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çöllü, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli’ye Yönetim Kurulu adına geçtiğimiz aylarda Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından Kızılcabölük’teki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik yapılan tablet bilgisayar ve teknik destek yardımlarından dolayı plaket takdim etti.

“EĞİTİME DESTEK İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ”
Vakıf Başkanı Osman Erkli, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Çöllü ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, hedeflerinin öğrencilerin eğitimde başarılı olmaları olduğunu belirterek, her türlü destek ve işbirliğinde Kızılcabölüklüler Vakfı olarak hazır olduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon