EKONOMİ

KİMLER DOLAR-EURO’DAN UZAK DURMALI?

KİMLER DOLAR-EURO’DAN UZAK DURMALI?
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Denizli Metropol’de Metropol Meydanı’na katıldı. GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Didim Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Bilal Ülker, vatandaşların Dolar ve Euro’dan neden uzak durmaları gerektiğini anlattı. Ülker, başka bir yatırım aracına yönelinmesini tavsiye etti.

ÖZEL HABER
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Metropol Meydanı’na katıldı. Yeni ekonomi modeli, Aydın, Denizli ve Muğla ekonomisi ve GESİFED çalışmalarının konuşulduğu Metropol Meydanı programı Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan gerçekleştirilen yayınla Denizli Metropol’de yayınlandı.

BİLAL ÜLKER'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Programda konuşan GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Didim Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Bilal Ülker, vatandaşların Dolar ve Euro’dan neden uzak durmaları gerektiğini örneklerle anlattı. Ülker vatandaşların döviz yerine neye yatırım yapmaları gerektiğini de canlı yayında açıkladı. Ülker açıklamasında “Yeni Ekonomi Modeli’nin üretimi desteklemesi gerekiyor. Senkronize hareket etmek gerekiyor. Bankalar zarar etmek istemiyor. Ancak çok yüksek faiz uyguluyor. Bu şekilde Yeni Ekonomi Modeli’nin başarılı olması riske giriyor. Vatandaşlarımızın da dolar ve eurodan uzak durmaları gerekiyor. Döviz borcu olmayan birisi niye döviz biriktirir. Güvensizlik ortamı dövize yöneltiyor ve aşırı mağduriyetler oluyor. Döviz borcu olmayanların uzak durması gerekiyor. Kimse parası kaybolsun istemez, döviz yerine gayrimenkule dönebilirler yatırım için” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon