ÇARDAK

ÇARDAK; DENİZLİ’NİN 3. BÜYÜK İLÇESİ OLACAK

ÇARDAK; DENİZLİ’NİN 3. BÜYÜK İLÇESİ OLACAK
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Denizli Metropol’de yeni hedeflerini açıkladı. “Denizli’nin üçüncü büyük ilçesi olacağız” diyen Başkan Yılmaz, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde tam kapasiteye ulaşıldığında 10 bin yeni istihdamla birlikte ilçede nüfusun daha da artacağını söyledi.

ÖZEL HABER
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katıldı. Yılmaz programda yeni hedeflerini de açıkladı. Yılmaz, ilçede başta Çardak Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere iş dünyasına belediye olarak her zaman destek olduklarını söyledi.

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI HÜSNÜ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Yılmaz “Özellikle Çardak OSB Yönetimi ve oradaki firma temsilcileriyle sürekli istişare içindeyiz. Ben başkan seçildiğimde ilk toplantıyı Çardak OSB Yönetimi ile yaptık. Ahmet Yıldız Vekilimle birlikte gittik. Çardak Belediyesi deyince önce çekindiler. Önceki dönemlerde sorunlar yaşamışlar. 24 saat yanlarında olduğumuzu söyledik. Arkadaşlarımız geçen süre zarfında her sorunlarında 7/24 yanlarında olduğumuzu gördüler. Ardından sağolsunlar, teşekküre geldiler. Biz belediye olarak onlara her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Yılmaz “Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar sürüyor. Tam kapasiteye ulaşıldığında burası 10 binin üzerinde istihdam sağlayacak. Bir ailenin ortalama 4 kişiden oluştuğunu düşürseniz, bu da 20 bin yeni nüfus demek. Ben hatta Enerji Bakanımız doğal gaz müjdesini verdiğinde, Bakanımıza Denizli’nin üçüncü büyük ilçesi olmaya talibiz dedim. Verdiğimiz sözü bu istihdam ve nüfus artışı ile yerine getireceğiz. Çardak Pamukkale ve Merkezefendi’nin ardından Denizli’nin 3. Büyük ilçesi olacak” dedi.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon