POLİTİKA

KILIÇDAROĞLU’NDAN KARACA’YA ZİYARET

KILIÇDAROĞLU’NDAN KARACA’YA ZİYARET

Ameliyat olan TBMM Başkan Vekili - CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu ziyaret etti.

TBMM Başkan Vekili - CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, iki gün önce akciğer operasyonu geçirdi. Daha önce COVİD – 19’a yakalanan Karaca’nın akciğerinde bu hastalığa bağlı komplikasyon oluştuğu, ameliyatın da bu amaçla yapıldığı kaydedildi. 



Önceden programlandığı öğrenilen operasyonun iyi geçtiği Karaca’nın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir gece yoğun bakımda tutulan Karaca, servise alındı. Birkaç gün daha serviste tedavisinin süreceği öğrenilen Karaca’yı CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Kuşoğlu Karaca’ya geçmiş olsun dileklerini sundu...



Ziyaretle ilgili Karaca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Geçirmiş olduğum ameliyat nedeniyle geçmiş olsun ziyaretine gelen 7. Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na ve birlikte MYK da görev yaptığım Bülent Kuşoğlu vekilime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon