EKONOMİ

KATRANCI KARDEŞLERİN HEDEFİ NE OLACAK?

KATRANCI KARDEŞLERİN HEDEFİ NE OLACAK?
Katrancı Ailesi’nin 4. nesil genç iş insanları olan Ozanteks Tekstil Yönetim Kurulu Üyeleri Alper ve Zafer Katrancı kardeşler, Metropol TV’ye hedeflerini ve 2023 yılı öngörülerini anlattı. Ozanteks’teki hedefleri ne olacak? 2022 sektör için nasıl geçti? 2023 yılı nasıl geçer?

ÖZEL ROPÖRTAJ
Ozanteks Tekstil Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Katrancı ve Zafer Katrancı, Metropol’e konuştu. Zafer Katrancı “Babadağ’da 600 yıllık bir dokuma kültürü var. Biz de bunu devam ettiriyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Biz de görev aldıktan sonra, firmamızı daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. 2023 yılında her şeyin daha da iyi olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

Alper Katrancı “Ailemle aynı mesleği devam ettirmekten gurur duyuyorum. Babadağlıyız, orada tarıma uygun bir alan olmadığı için insanlar tekstile yönelmiş durumda. Biz 4. nesiliz. Dedemin babası da bu işi yapıyormuş. Tekstile giriş hikayemiz böyle. Babadağ’da ev altında dokuma tezgahları ile başlayan yolculuk Dedem Zafer Katrancı’nın Denizli’ye taşınmasıyla daha da gelişti. Bizde bu işi daha da geliştirmek için çaba harcayacağız. Olan düzeni korumak, devam ettirmek ve ileri taşımak istiyoruz. Bu gemiyi daha ileri götürmek amacındayız. 2022 ilk altı ay güzel geçti, sonrasında resesyonla birlikte düşüş oldu. 2023 yılında işlerin açılacağını düşünüyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon