EKONOMİ

KATMA DEĞERLİ ÜRÜN ÜRETMELİ, NİTELİKLİ İHRACAT YAPMALIYIZ

KATMA DEĞERLİ ÜRÜN ÜRETMELİ, NİTELİKLİ İHRACAT YAPMALIYIZ
İstanbul Sanayi Odası'nın "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2021 yılı ikinci 500 listesi açıklandı. Denizli’den 11 firma listede kendine yer bularak kentin gururu oldu. Yusuf Kabukçu Nak Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, Metropol’e listeyi değerlendirdi.

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız gerçekleştirdiği ve sektör için en değerli verileri oluşturan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2021 yılı ikinci 500 listesi açıklandı. Denizli’den 11 firma listede kendine yer bularak kentin gururu oldu. 2021 yılı İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 11 olan şirket sayısı bu senede 11 olarak açıklanırken, Denizli yerini korumuş oldu.  Tekstil-konfeksiyon sektörü 7 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3 firma, inşaat sektöründe 1 firma ile listede yer aldı.

NURİ KABUKÇU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Yusuf Kabukçu Nak Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, Metropol’e listeyi değerlendirdi. Kabukçu “İSO 500 listelerine giren tüm firmalarımızı tebrik ediyorum. Bunu ciddi bir başarı olarak görüyor ve daha da artmasını diliyorum. Burada bir parantez açmak istiyorum. İSO listeleri cirolara bakılarak hazırlanıyor. Ciro hedefli değil, nitelikli, katma değerli, kar marjı yüksek ürün üretmeliyiz. Nitelikli ihracat yaparsak, katma değeri ülkemize çok daha fazla olacaktır. Tüm firmaları tekrar tebrik ediyorum. Gerçekten çok ciddi ve önemli bir başarı. Nitelikli ürün ve daha çok kar marjına dikkat çekmek istiyorum” diye konuştu.

İŞTE DENİZLİ’DEN LİSTEYE GİREN 11 FİRMA
40. SIRA     ÖZGÜVEN KABLO
71. SIRA     GAMATEKS
150. SIRA    OZANTEKS
153. SIRA    UĞURLULAR TEKSTİL
181. SIRA    ERİKOĞLU EMAYE
208. SIRA    KAYNAK İPLİK
223. SIRA    KÜÇÜKER TEKSTİL
275. SIRA    SÜRÜ TEKSTİL
395. SIRA    KIMIL TEKSTİL
403. SIRA    CMK KABLO
466. SIRA    DENİZLİ ÇİMENTO
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon