EKONOMİ

KALİTEYİ YÜKSELTİRSENİZ İHRACATINIZ ARTARAK DEVAM EDER

KALİTEYİ YÜKSELTİRSENİZ İHRACATINIZ ARTARAK DEVAM EDER
Denizli Metropol’de Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Üyelerinin iş yaşamı ve sektörün konuşulduğu “Hayatımız Makine” programına katılan ABG Kalıp Makine Kurucusu Tuncay Dank, makine sektöründe kaliteden ödün vermeden, kaliteyi sürekli arttırmakla ihracatın artarak devam edeceğini belirterek “İhracat yapan makine imalatçılarının denetlenmesi gerekiyor. Denetleme ile kalite artar” diye konuştu.

ÖZEL HABER
Denizli’de ürettikleri makinelerle, dünya pazarında söz sahibi olan makinecilerin çalışmalarının anlatıldığı ve Denizli Metropol’de yayınlanan Hayatımız Makine programının konuğu Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Üyelerinden ABG Kalıp Makine Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Dank oldu.



Dank, sunuculuğunu MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki’nin yaptığı programda firmasını tanıtırken, programda nasıl bugünkü aşamaya geldiklerini de ayrıntılarıyla anlattı. Denizli’de ürettiği makinelerle dünyanın dört bir yanına ihracat yapan, Türkiye çapında da fabrikalar kuran Tuncay Dank, makine sektöründe kaliteden ödün vermeden, kaliteyi sürekli arttırmakla ihracatın artarak devam edeceğini belirterek “İhracat yapan makine imalatçılarının denetlenmesi gerekiyor. Denetleme ile kalite artar” diye konuştu. Dank “Kaliteye önem vermeliyiz. İsim kolay oluşmuyor. Firmalarımız günlük düşünüyor. Biz yaptığımız işin arkasındayız. Kaliteden ödün vermiyoruz. O yüzden bizi tercih ediyorlar. İhracat yapan makine sektöründe, makineyi satayım da ne olursa olsun diye düşünülüyor. Makine ihracatı yapan firmalar denetlenmeli. Ben bunu her platformda dile getiriyorum. Çok zor değil. Ben kötü makine yapıyorsam uyarı almalıyım. Ya iyi makine yap, ya da bu sektörü bırak denmeli. Öyle ya da böyle kaliteyi arttırmalıyız” diye konuştu.  

TUNCAY DANK’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon