YAŞAM-GÜNCEL

KAHRAMAN ÇİFTÇİLERE KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR

KAHRAMAN ÇİFTÇİLERE KIZILCABÖLÜKLÜLER VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR
3 Ağustos’ta Tavas’ın Kızılcabölük ve Pınarlar Mahallesi’nde çıkan orman yangınında, “su takviyesi lazım” anonsu ile harekete geçen çiftçilere Kızılcabölüklüler Vakfı’ndan teşekkür geldi.

Tavas’ın Kızılcabölük ve Pınarlar Mahallesi arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına bölgedeki vatandaşlarda müdahale etti. Yangının çıkmasının hemen ardından ilçe hoparlörlerinden “su takviyesi lazım” anonsunu duyan vatandaşlar yangın bölgesine koştu. Kızılcabölüklü çiftçiler hemen traktörlerinin su tankerlerini doldurarak, yangının olduğu alana hareket etti. Bu çiftçilerin arasında geçirdiği rahatsızlık sonucu bacağını kaybeden Yasin Beylen de vardı.



Yasin Beylen başta olmak üzere bölgedeki çiftçilere Kızılcabölüklüler Vakfı’ndan teşekkür açıklaması geldi. Vakıftan yapılan açıklamada “3 Ağustos 2021 günü Kızılcabölük ve Pınarlık civarında meydana gelen orman yangınında; su takviyesi lazım anonsu ile birlikte güzel ormanlarımız için hiç çekinmeden "Gençliğimi Yakarım Ormanları yaktırmam" diyerek traktör, su tankerini alarak yangın bölgesine ulaşan, söndürme ekiplerine mazeretsiz ilk yardıma gidenlerden olan evladımız Yasin Beylen başta olmak üzere tüm çiftçi kardeşlerimize minnettarız. Denizli başta olmak üzere Tavas ve diğer ilçelerden, köylerimizden yangın yerine gelen vatandaşlarımıza,  cansiperane mücadele eden tüm görevlilerimize, şükranlarımızı sunarız” denildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon