POLİTİKA

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER DENİZLİ’DE

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER DENİZLİ’DE
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk mitingini Denizli’de gerçekleştirdi. Mitinge Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve parti üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’nin Sarayköy ilçesi ziyaretini geniş katılım olacağı gerekçesiyle il mitingine çevirmişti. Akşener’in Denizli’deki mitingi bugün 29 Ekim Bulvarında gerçekleşti. Saat 14.00’da başlayan mitinge Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve parti üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Akşener’in Denizli mitingine Ege’nin diğer illerinden de yoğun katılım olduğu öğrenildi.



Akşener, sık sık sloganlar ve alkışlarla kesildiği konuşmasında “Aranızda olduğum için büyük bir heyecan ve onur duyuyorum. Bu ne güzel bir coşku, bu ne güzel bir Denizli. Yüce Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun. Denizli’nin benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Hürriyet ve Demokrasi Meydanı ilk durağımızdır. Çünkü Denizli bundan 5 yıl önce iktidar yürüyüşümüz için bugün buradan başladığımız yerdir. Bu kutlu yolun ilk kıvılcımı bundan 5 yıl önce Denizli’de çakıldı ve memlekette umut ateşi oldu. Durmadan çalıştık Türkiye’yi il il, ilçe ilçe dolaştık” dedi.



Akşener konuşmasının devamında “Bize bu gücü veren Rabbime şükürler olsun. Kıvılcımdık, büyüdük. Önce ateş olduk. Memleketi sardık. Bugün de arkamıza milleti aldık. Güneş olduk, ülkenin üzerine doğduk. Biz milletimizin sesini her türlü şartla duyurmak için buradayız. Kardeşlerim neden buradayım biliyor musunuz? Milletimiz zorda. Türkiye’de bugün, anneler tencereleri dolduramıyor, babalar eve ekmek götüremiyor, evlatlarımız yurt dışına kaçmanın fırsatını kullanıyor. Bundan 3 yıl öncesine göre daha mı zenginsiniz. Mahsuller daha mı çok kazandırıyor, esnaf dükkanı çevirebiliyor mu? Tek bir çözüm var seçim, seçim, seçim” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon