EKONOMİ

İŞTE DENİZLİ OSB’NİN 2022 PROJELERİ

İŞTE DENİZLİ OSB’NİN 2022 PROJELERİ
Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun 2022 yılı projelerine ilişkin Denizli Metopol’e açıklamalarda bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli OSB Yönetim Kurulu’nun 2022 yılı projelerini Denizli Metropol’e özel açıkladı.

AHMET TAŞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Taş “Yönetim kurulumuz heyecanlı. Yerimizde duramıyoruz. Her günümüz projeyle geçiyor. Farklı projeler yapmaya başladık. Alt yapı, üst yapı, arıtma tesisi, itfaiye teşkilatı, park bahçeler, kanalizasyon bunları zaten yapıyoruz. Artık bu çalışmaların dışına çıktık. Üniversite projemiz var. Üniversite alanımızı aldık. Ağaçlandırmamızı gerçekleştirdik. Denizli’deki kurumlarla görüşeceğiz. Sonra YÖK ayağı başlayacak. 5-6 bin kişilik üniversite düşünüyoruz. Denizlimizi bir üst lige taşıyacağız. Birçok üniversite ile görüşüyoruz. Almanya’da bir üniversite ziyaretimiz olacak. Bunlar eğitim amaçlı projeler. Şehrimizin gelişimine katkı koyacaktır. Yeni bir arıtma tesisimiz yapılacak.  İleri arıtma projemizde mevcut. Sanayicilerimiz özellikle onu istediler. Fizibilitesi hazır” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon