EĞİTİM

İŞTE DENİZLİ’NİN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

İŞTE DENİZLİ’NİN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
Denizli Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mahmut Oğuz’un 15 Ocak tarihinde emekliye ayrılmasının ardından Denizli Milli Eğitim camiası Oğuz’un yerine kimin geçeceğini konuşuyordu. O isim belli oldu…

2007 yılında bu yana Denizli’de Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mahmut Oğuz 15 Ocak tarihi itibariyle emekliye ayrıldı. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nü vekaleten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün yürütüyordu.  Oğuz’un yerine asaleten kimin atanacağı Denizli’de son 15 gündür en çok konuşulan konulardan biriydi.

ŞUBE MÜDÜRÜYDÜ
Denizli’nin yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu. Yeni Müdürün halen Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Ekici olduğu öğrenildi.

DAHA ÖNCE ÇAL’DA GÖREV YAPIYORDU
Aslen Çallı olan Ekici, öğretmenlikle başlayan meslek hayatında önce Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ardından Denizli Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ile başlayan yükselişini böylelikle Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam ettiriyor.

YAKIN ZAMANDA GÖREVE BAŞLAYACAK
Denizli Metropol’ün AK Parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre Denizli Yeni Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin atama yazısının çıktığı ve yakın zamanda görevine başlayacağı öğrenildi.     
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon