EKONOMİ

İŞ İNSANI TEFENLİLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İŞ İNSANI TEFENLİLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tefenlili Kurukahve Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Denizli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Tefenlili hayatını kaybetti. 56 yaşındaki Tefenlili bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Tefenlili, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı. Baki Tefenlili’nin cenaze törenine Denizli iş dünyası ve siyaset camiasından yüzlerce seveni katıldı.

CENAZE TÖRENİNE İLİŞKİN GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Denizli iş ve siyaset dünyası bir değerini daha kaybetti.  İş insanı siyasetçi Tefenlili yaşamını yitirdi. 56 yaşında olan Tefenlili Kurukahve Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Denizli’de AK Parti’nin Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Baki Tefenlili’nin bir süredir amansız hastalıkla mücadele ettiği ve tedavi için Kayseri’de olduğu öğrenildi.



Tefenlili, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tefenlili’nin kaybı Denizli’de iş ve siyaset dünyasında büyük üzüntüye neden oldu. Merhum Tefenlili için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Tefenlili; kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Tefenlili’nin cenazesine yüzlerce seveni katıldı.



Tefenlili’nin cenaze törenine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki, TETSİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Denizli önceki dönem Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksektepe, Denizlispor önceki dönem Başkanlarından Mustafa Üstek, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek yöneticileri ile Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon