BEYAĞAÇ

HÜSEYİN ÇOKAL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BU YIL YAPILACAK MI?

HÜSEYİN ÇOKAL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BU YIL YAPILACAK MI?
Türkiye’nin dört bir yanından güreş severleri her yıl Beyağaç İlçesi’nde buluşturan Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl yapılacak mı? Güreş severler tarafından çok merak edilen bu soruya yanıt Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’dan geldi.

ÖZEL HABER
Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili merak edilen konuya Denizli Metropol canlı yayını Metropol Gündemi programına katılan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay açıklık getirdi.



Başkan Akçay “Biz güreşleri yapmayı çok arzu ediyoruz. Ancak salgın dönemi de devam ediyor.  Türkiye Güreş Federasyonu ve Yağlı Güreş Birliği ülkedeki güreşleri organize ediyor. Mayıs ayında tüm önlemler alınarak Antalya Kumluca Güreşleri’nin yapılması planlanmıştı. Ancak tam kapanma ile birlikte Kumluca güreşleri ile ilgili bir gelişme yok. Güreş severler 2020 yılı içinde güreşlerin yapılmamasına üzüldüler. 2021 yılı içinde güreşlerin yapılmasını istiyoruz. Salgının seyrine bağlı. Önümüzdeki günlerde salgında azalma olursa biz Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşlerimizi yapmak istiyoruz. Bu yıl için planladığımız tarih Eylül ayının ortası. Eğer vaka sayılarında istenilen seviyede düşüş sağlanırsa Eylül ayında seve seve güreşlerimizi yapacağız. Umarım salgından kurtuluruz ve Ata sporumuzu herkese tekrar o büyük coşkuyla izlettiririz diye ümit ediyorum” diye konuştu.



BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI AKÇAY’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon