SPOR

HOROZ ÜÇ HAFTA SONRA KAZANDI, ÜÇ PUANI ALDI

HOROZ ÜÇ HAFTA SONRA KAZANDI, ÜÇ PUANI ALDI
Denizlispor, Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaştığı Ankara Temsilcisi Keçiörengücü’nü 2-1 ile geçerek üç puanın sahibi oldu.

Denizlispor, ligin 12. Hafta maçında Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaştığı Keçiörengücü’nü 2-1 yenerek üç haftanın ardından üç puanla tanıştı. Karşılaşmada ilk olarak öne geçen takım Keçiörengücü oldu. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Ankara temsilcisi Hamza ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı Denizlispor baskı kurarak beraberlik peşine düşerken, Keçiörengücü ise katı bir savunma anlayışı ile sahada varoldu. Sabırla savaşan yeşil siyahlılar bu sabrının mükafatını 63. Dakikada Mayi’nin pasını iyi değerlendiren Okan’ın ayağından bulduğu golle gördü. Denizlispor böylece bitime yaklaşık yarım saat kala beraberliği yakaladı.

Akınlara devam eden Horozlar, bu kez sol kanattan Gökhan Süzen’in pasını iyi değerlendiren Hakan Çinemre’nin attığı golle maçta öne geçen taraf oldu. 2-1… dakikalar 85’i gösteriyordu.  Kalan dakikalarda Denizlispor farkı arttırmak, Keçiörengücü ise beraberliği yakalamak için mücadele verdiyse de, bunda başarılı olamadı ve karşılaşma 2-1’lik skorla Denizlispor’ün üstünlüğü ile sona erdi.

Denizlispor üç haftanın ardından üç puanla tanışmanın sevincini yaşarken, puanını 14’e çıkardı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon