HONAZ

HONAZ BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ YAŞAM ETKİNLİĞİ

HONAZ BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ YAŞAM ETKİNLİĞİ
Honaz Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, engelli vatandaşların katılımıyla Honaz Pınarbaşı Göz Mesirelik Alanında  'Engelsiz Yaşam' etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.

Honaz Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını artırmak için başlattığı farkındalık çalışmalarını sürdürüyor.  Honaz Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 230 engelli vatandaşın ve ailelerinin katılımıyla Honaz Pınarbaşı Göz Mesirelik Alanında  'Engelsiz Yaşam' etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan engelli vatandaşlar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.

HABERLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Etkinlikte Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulunan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek  “Honaz bizim bir parçamız. Sosyal sorumluluk alanımız. Konuşmakta zorluk çekiyorum. 230 engelli kardeşimizi ağırlıyoruz aileleriyle birlikte. Yüzlerinin gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlerimizin yıl boyunca yaşadıkları her şeyi en çok ben iyi anlarım. Onların hayatlarına dokunmamız gerekiyor. Onların yaşamlarını kolaylaştırmamız gerekiyor. Bu anlayış bir devlet politikası olmalı” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon