HONAZ

HONAZ BELEDİYESİ İLÇEDEKİ YOL SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

HONAZ BELEDİYESİ İLÇEDEKİ YOL SORUNLARINI ÇÖZÜYOR
Honaz Belediyesi, ilçenin Karateke Mahallesi'nde yaklaşık 30 hanenin bulunduğu Dere Sokak’ta düzenleme çalışmalarına başladı.

Honaz’a bağlı Karateke Mahallesi'ndeki Dere Sokak’taki yol sorunu çözüme kavuşturuluyor. Yapılan çalışmalar mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Kepenek, Honaz’a bağlı 22 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıkların ortadan kaldırılması için başlattığı çalışmalar kapsamında Karateke Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Dere Sokak’ta genişletme, düzenleme ve kilitli parke taşı döşeme talimatı verdi.  Başkan Kepenek, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarı ile birlikte yol düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemeler yaparak mahalle halkı ile sohbet etti.



Kepenek,   muhtarın ve vatandaşların yol talebinin uzun süredir çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve düzenlenecek yolun yaklaşık 30 haneye hizmet edeceğini belirtti. Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş makineleri yardımıyla yolu daha kullanılır hale getirmek için çalışmalara başladı. Genişletilen yol, daha sonra kilitli parke taşı ile döşenecek. Honaz Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar için memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı İbrahim Yenitürk ve mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon