HONAZ

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI KEPENEK “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI KEPENEK “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, çalışanlara verdikleri sözü tutmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek “Biz birlikte güçlüyüz” açıklaması yaptı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, daha önce yaptığı açıklama ile belediye çalışanlarına yevmiye ve bayram harçlığı ile banka maaş promosyonu müjdesi vermişti. Başkan Kepenek,  çalışanlara verdikleri sözü tutmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek “Biz birlikte güçlüyüz” dedi.



Kepenek yaptığı açıklamada “Honaz Belediyemizin tüm çalışanları olarak bizler büyük ve güçlü bir aileyiz. Ailemizin daha mutlu ve verimli şekilde çalışması için geçtiğimiz ay 23 Nisan'da 10'ar yevmiye, resmi tatil günlerinde 1'er yevmiye, Ramazan Bayramında 500 TL bayram harçlığı ile daha önce 400 TL olan banka maaş promosyonunu 2 katına çıkartarak 800 TL olarak banka hesaplarına ödemelerini gerçekleştirdik. Bu mutlu ailede ilçemiz ve belediyemiz için emek veren tüm personelimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon