EKONOMİ

HOMETEX FUARI TÜM TEKSTİL CAMİASI İÇİN NEFES OLDU

HOMETEX FUARI TÜM TEKSTİL CAMİASI İÇİN NEFES OLDU
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Denizli firmalarından biri olan Ünüvar Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kutay Çelik, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Çelik, fuarın tüm tekstil camiası için nefes olduğu görüşünde…

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Ünüvar Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kutay Çelik, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KUTAY ÇELİK'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Çelik “ İki senedir fuar yoktu, bu sene olması iyi oldu tüm firmalar için.  Yabancı müşteri ağırlıklı olduğu için her firmaya nefes oldu. Herkes dövizle almaya çalışıyor, Türk Lirası ile çalışılmadığı için bu fuar tüm tekstil camiası için nefes oldu. Firmamızın üç-dört fabrikası var. Denizli, İstanbul ve Bursa’da mağazalarımız var. Yurt içi çalışıyorduk, artık yurt dışına çalışmaya başladık. Yunanistan, Polonya gibi ülkelere mal veriyoruz. Yabancı müşterilerimiz geldi. Diyaloglarımızı kurduk. Satışlar başladı. Şu an fuar gayet güzel gidiyor” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon