EKONOMİ

FUAR ZİYARETLERİ SİPARİŞE DÖNÜŞECEK, ÇÜNKÜ MÜŞTERİLER ÇOK İSTEKLİ

FUAR ZİYARETLERİ SİPARİŞE DÖNÜŞECEK, ÇÜNKÜ MÜŞTERİLER ÇOK İSTEKLİ
Ev tekstili sektörünün önemli fuarı Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılarak, Denizli firmalarını ziyaret eden ve fuarın nabzını tutan Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Metropol’e konuştu. Başkaya“Fuar çok yoğun. Yeni müşteriler bekliyor. Stantlar dolu. Bu ziyaretler siparişe dönüşecektir, çünkü müşteriler de çok istekli” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, (DETGİS) Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukaddes Başkaya’dan fuar izlenimlerini öğrendi.

MUKADDES BAŞKAYA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkaya “Fuarın yapılması sevindirici. İki yıldır fuarlar yapılamamıştı. Herkes çok mutlu. Herkesin enerjisi çok güzel. Herkes yoğunluğu görüyor. Yeni müşteriler bekliyor. Stantlar dolu. Tabi sonrası çok önemli. Bu talepleri karşılayabilmek ve siparişe döndürebilmek adımı çok önemli. Ben eminim bu ziyaretler siparişe dönecektir, çünkü müşteriler de çok istekli. Türkiye ve Denizli için bunlar önemli gelişmeler. Fuarda stantları ziyaret ettim. Büyük heyecan yaşanıyor. Çok yoğunlar. Nefes alamıyorlar, o derece yoğunlar. Koleksiyonlar yapılmış ve bekliyordu. Sanal fuarlar yapılmıştı, aynı heyecanı yaşayamıyorsunuz. Birebir olunca çok daha faklı oluyor. Firmalardaki enerjiyi gördüm. Çok kalabalık. Her hol ve stant yoğun. Her stantta yabancı bir müşteri olduğunu gördüm ve bu da çok umut verici” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon