EKONOMİ

HEIMTEXTIL FUARI MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞMA NOKTAMIZ

HEIMTEXTIL FUARI MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞMA NOKTAMIZ
Almanya’nın Frankfurt Şehri’ndeki Heimtextil Fuarı’na katılan Meyteks Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yenigör, Metropol TV canlı yayın ekibine değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Denizli’yi yakından ilgilendiren, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan ve her yıl Ocak ayının ikinci haftası yapılan Heimtextil Fuarı’na katılan Meyteks Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yenigör, Metropol’e konuştu.

Yenigör “Fuar güzel geçiyor. Hareketli. 10 yıldır katılıyoruz fuara. İlk katıldığımız senelerde yeni müşteriler buluyorduk. Şimdi mevcut müşterilerimiz geliyor. Onlarla buluşma noktamız burası. Yeni müşteriler çıkıyor ama eski kadar değil. Yeni ürünlerimizi sergiliyoruz. Avrupa pazarında insanlar nereden ne mal alacağını biliyor. Ama burası müşterilerle buluşma noktası anlamında çok önemli. Herkes fuarı özlemiş, 2 yıldır yapılamıyordu. Yapılması önemli. Fuarların bize kattığı en önemli şey hedef.. Burası için yeni koleksiyonlar yapıyoruz. Bu da firmaya önemli tecrübeler katıyor. Ürün gamımızı geliştiriyoruz. Bu anlamda da fuarlar önemli” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon