POLİTİKA

“HEDEF 20’DE 20” DEDİ VE ADAY ADAYLIĞINDA SON TARİHİ AÇIKLADI

“HEDEF 20’DE 20” DEDİ VE ADAY ADAYLIĞINDA SON TARİHİ AÇIKLADI
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hakkında konuştu. Denizli’de yerel seçimde 20 belediyenin tamamını kazanmak istediklerini söyleyen Güngör, aday adaylığı için son tarihi de açıkladı…

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hakkında konuştu. Başkan Güngör “Belediyecilik alanında Bizim Ustamız 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesine hizmetkârlık yapan ve orada Destan yazan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.. Türkiye genelinde en fazla üyeye sahip olan ve Denizli'de de en fazla üyesi olan AK Parti'nin, 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren milletin desteğiyle 21 yıl boyunca birçok başarı elde etmiştir” dedi.

Güngör açıklamasının devamında ise “Ayrıca AK Parti hakkında "21 yıl içerisinde de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarılara imza atmış ve teşkilatla birlikte de birçok seçimi hep birinci tamamlamıştır " diyerek tarihte böyle bir başarıya imza atan ne bir liderin ne de bir teşkilatın olduğunu dile getirdi.

Başkan Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek "Kızılcahamam kampında yapılan istişarelerin Türkiye siyaseti ve dünya siyaseti üzerine verimli geçti. İl başkanları, genel başkan yardımcıları ve il koordinatörleriyle bir araya gelerek teşkilatın gelecekteki planlarını ve stratejilerini değerlendik. Denizli’mizdeki yerel seçimlerle de alakalı ilk önce Cumhur ittifakımızın genel başkanları düzeyinde en üst noktada konular konuşulur, netleştirilir. Daha sonra da il başkanları düzeyinde bize konu geldiğinde bizde konuşacağımız, istişare edeceğimiz Cumhur İttifakı ortaklarımız ile görüşür ve noktayı koyarız. Ondan sonra da “Bismillah” diyerek yolumuza devam ederiz"  dedi.

Başkan Güngör, Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın 1041 belediyeden oluştuğunu, bu rakamın Türkiye'nin % 64'üne tekabül ettiğini belirtti. Denizli'de ise 20 belediyeden 15'inin Cumhur İttifakı'na ait olduğunu ve bu oranın % 75 olduğunu ifade eden Başkan Güngör, hedeflerinin Cumhur ittifakı olarak 2024 yerel seçimlerinde Denizli'de 20'de 20 olduğunu vurguladı. Ve “Sicil amirimiz aziz milletimizdir.” dedi. 

Başkan Güngör, aday adaylıkları hakkında müracaat sürecinin önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar devam edeceğini ifade ederek daha sonra online olarak 1800 kişinin katılımıyla temayül yoklamasının gerçekleşeceğini ifade etti.

Başkan Güngör  “Aday adaylarımızın yoğun bir müracaatlarının söz konusu olduğunu belirtmek isterim.. Onlarında heyecanı ve kendi ilçelerine hizmetkâr olma düşünceleri teşkilat olarak motivasyonumuzu arttırmaktadır.. İnşallah bu dönemde biraz daha erken sonuçlanıp sahada da adaylarımızın kendisini tanıtma ve ilçelerinde çalışmalarına başlaması için teşkilatla da birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon