POLİTİKA

GÜLİZAR BİÇER KARACA YILIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

GÜLİZAR BİÇER KARACA YILIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ
Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı yılın en başarılılarını belirledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Yılın Milletvekili” seçildi.

KAMU-DER Geleneksel Ödül Töreni Kasım ayı içinde gerçekleşmiş ve törende KAMU – DER tarafından seçilen 2021 yılının en başarılıları belirlenerek ödülleri verilmişti. Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından artık geleneksel hale gelen yılın en başarılılarının belirlendiği 2021 listesine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Yılın Milletvekili” seçilerek girdi. Ödül törenine katılamayan Karaca’ya ödülü bugün verildi.



KAMU-DER Başkanı Cevdet Baştuğ ve Yönetim Kurulu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı bugün dernek binasında ağırlayarak, Yılın Milletvekili Ödülü’nü kendisine takdim etti. Karaca yaptığı açıklamada “Yılın Milletvekili" ödülüne layık gören Kamu-Der Başkanı Cevdet Baştuğ ve Yönetim Kurulu'nun değerli üyelerine, program yoğunluğu nedeniyle katılamadığım ödül töreninin ardından bizleri derneklerinde ağırlayan yöneticilere teşekkür ediyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon