EKONOMİ

GESİFED’DEN CUMHURİYET KONSERİ…

GESİFED’DEN CUMHURİYET KONSERİ…
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında Cumhuriyet Konseri düzenliyor. Konserde Büyük Türkiye Orkestrası sahne alacak, Denizli Destan Halk Dansları Topluluğu ise dansları ile katkı koyacak. GESİFED Başkanı Oktay Mersin, etkinliklerle ilgili Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER
Topluma duyarlı konularda her zaman açıklamaları ile öncü olan, bölgesindeki konulara ve olaylara vakıf ve üyelerinin daha da gelişmesi için çaba harcayan, özellikle Milli Bayramlardaki etkinlikleri ile dikkat çeken Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında Cumhuriyet Konseri düzenliyor.

Konserde Büyük Türkiye Orkestrası sahne alacak. Denizli Destan Halk Dansları Topluluğu ise dansları ile katkı koyacak. GESİFED’e bağlı dernek üyelerinin katılım göstereceği konser 24 Ekim Pazar günü saat 17.30’da Laodikya Antik Kenti’nde düzenlenecek. Davetliler önce laodikya Antik Kenti’ni gezecek. Ardından ise Büyük Türkiye Orkestrası’nın konserini dinleyip, Denizli Destan Halk Dansları Topluluğu’nun sahne performanslarını izleyecek.



AGİKAD (Aydın Girişimci Kadınlar Derneği) AYGİAD (Aydın Genç İş İnsanları Derneği) BESİAD (Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş İnsanları Derneği) DEGİAD (Denizli Genç İş İnsanları Derneği) DESİAD (Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği) DENSOR (Denizli Soroptimist Kulübü) DİGİAD (Didim Genç İş İnsanları Derneği) GİKAD (Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği) MARMARİSGİAD (Marmaris Genç İşadamları Derneği) SÖGİAD (Söke Genç İş İnsanları Derneği) TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) çatı kurumu olan GESİFED’in Başkanı Oktay Mersin Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

Oktay Mersin “Cumhuriyetin yüzüncü yılı öncesinde bu yılki Cumhuriyet Kutlamamıza ayrı bir önem ve çok değer veriyoruz. Cumhuriyet kutlamamızı yüzyıllar öncesinde Hristiyan Alemi’nin çok önemli yerleşim yerlerinden biri olan Laodikya’da katmak ayrı bir değer katıyor. Cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilkeleri GESİFED’in olmazsa olmazlarıdır. İş dünyası olarak bu değerlere bağlılığımızı bu konserimizle bir kez daha göstereceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon