EKONOMİ

GESİFED’DEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

GESİFED’DEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI
GESİFED’den Cumhuriyet kutlaması… Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde piyano Sanatçısı Tuluyhan Uğurlu ile kaval sanatçısı Murat Toraman ve Denizli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan koronun da yer aldığı konser büyük ilgi gördü.

GESİFED geleneksel hale gelen Cumhuriyet Kutlaması’nı gerçekleştirdi. Piyano Sanatçısı Tuluyhan Uğurlu konseri eşliğinde, Kaval sanatçısı Murat Toraman ve Denizli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan koronun da yer aldığı konser, Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde organize edildi.

OKTAY MERSİN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Konsere büyük ilgi vardı. Konsere Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli’deki STK ve odaların temsilcileri, GESİFED Yönetim Kurulu ve GESİFED Üyeleri ile davetliler katıldı.



GESİFED Başkanı Oktay Mersin “İyi ki Cumhuriyet var. GESİFED Cumhuriyet ve değerlerine her zaman sahip çıkmış ve çıkmaya da devam edecektir. Kutlamalarımız daha önce kokteyl ve balo şeklindeydi. Pandemi ile birlikte konsere evrildi. Bugün yoğun bir katılım var. ben herkese teşekkür ediyorum” derken, GESİFED’in Cumhuriyetin 100 yılında büyük ve görkemli bir törene şimdiden hazırlandığını söyledi.



GESİFED bünyesindeki dernekler şunlar: AGİKAD, AYGİAD, BESİAD, DEGİAD, DESİAD, DENSOR, DİGİAD, EFESİAD, GİKAD, KUGİAD, MARMARİSGİAD, SÖGİAD, TÜSİAD...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon