EKONOMİ

DİKAB’TAN ‘YARININ İŞ KADINLARI BUGÜNÜN GENÇLERİ’ ETKİNLİĞİ

DİKAB’TAN ‘YARININ İŞ KADINLARI BUGÜNÜN GENÇLERİ’ ETKİNLİĞİ
Sosyal sorumluluk projeleri ve kadınlara desteği ile dikkat çeken DİKAB’tan bir sosyal sorumluluk etkinliği daha… Denizli İş Kadınları Birliği Derneği  “Yarının İş Kadınları, Bugünün Gençleri” sloganıyla üniversiteli kız öğrencilere destek olmak için Kırkağaç Restoran'da bir etkinlik düzenledi.

Denizli İş Kadınları Birliği Derneği  “Yarının İş Kadınları, Bugünün Gençleri” sloganıyla üniversiteli kız öğrencilere destek olmak için Kırkağaç Restoran'da bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe DİKAB Kurucu Başkanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, DİKAB Yönetim Kurulu Üyeleri, DİKAB Üyeleri ve Denizlili iş kadınları yoğun katılım gösterdi…

NİMET KAÇAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Etkinlikte birçok firma stant kurdu ve ürünlerini sergiledi. Davetliler ürünlere büyük ilgi gösterirken, kahvaltı etkinliği dahil olmak üzere etkinlikten elde edilen gelir, üniversiteli kız öğrencilere burs olarak geri dönecek.



DİKAB Başkanı Nimet Kaçan, katılımdan büyük memnuniyet duyarken “DİKAB olarak sosyal sorumluluk projelerini çok önemsiyoruz. Pembe Şehir projesi ile yola çıktık. o devam ediyor. Pandemi nedeniyle bir süre ara verdiğimiz etkinlik ve projelere devam ediyoruz. Bugün çok güzel bir katılım yaşandı. ben hem emeği geçenlere hem de katılımcılara çok teşekkür ediyorum. buradan elde edilen gelir kız öğrencilerimize burs olarak aktarılacak. Bu tür sosyal sorumluluk proje ve etkinliklerimiz sürecek” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon