EKONOMİ

GES’TE KABLONUN ÖNEMİNİ ANLATTI, SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE SESLENDİ

GES’TE KABLONUN ÖNEMİNİ ANLATTI, SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE SESLENDİ
Bu yıl 15. düzenlenen Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda Yusuf Kabukçu Nak Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, Akıllı Şehirler Paneli’ne konuşmacı olarak katıldı. Kabukçu, GES Projelerinde kablo seçiminin önemine değinerek sertifikalı ürünlerin kullanılmasını tavsiye ederken, kablo sektörünün kaliteden ödün vermemesini istedi…

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'na Denizlili firma Kabukçu Nak Kablo kurduğu stantla katıldı. Fuarda Nak Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, düzenlenen Akıllı Şehirler Paneli’ne konuşmacı olarak katıldı.  Kabukçu, neden akıllı şehirlere ihtiyacımız var? Akıllı Şehirlerle ilgili ne durumdayız, ne yapılabilir? başlığı altında yaptığı konuşmada özellikle kablo sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

KABUKÇU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


“SOLAR KABLO GES PROJELERİNİN ANA DAMARIDIR”
Nuri Kabukçu, özellikle GES projelerinde kullanılan kablonun büyük önem taşıdığını belirterek “Büyük yatırım yaparak hazırlanan Güneş enerjisi projelerinde kayıp yaşanmaması için kablo seçimi çok büyük önem taşıyor. Sorun yaşamamak için sertifikalı solar kabloların kullanılması gerekiyor. Bu kabloların ise sertifikasına sadık üretim yapan ve bu ürünleri müşterileriyle buluşturan firmalardan tedarik edilmesini öneriyorum. Solar kablo GES projelerinin ana damarıdır” dedi.

“KABLO SEKTÖRÜ KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMELİ”
Yusuf Kabukçu Nak Kablo ile ilgili bilgiler veren Nuri Kabukçu, tüm kablo üretimi yapan firmaların temsilcilerine de çağrıda bulundu. Kabukçu “Yusuf Kabukçu Nak Kablo 38 ülkeye ihracat yapıyor. Türk kablosunun dünyada kabul görmüşlüğü ve değeri var. Yenilenebilir enerjide sektörümüz giderek büyüyor. Tüm Türk kablo üreticilerimizin kaliteden ödün vermemesini diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon