EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA KENDİ MARKASIYLA 20 ÜLKEDE

DENİZLİLİ FİRMA KENDİ MARKASIYLA 20 ÜLKEDE
Denizli’de marka ve markalaşma hala tartışılırken, Denizlili firma marka yolculuğuna 10 yıl önce başladı. Firma nakış konseptiyle ne tür ürünler yapıyor? Marka hikayesi nasıl başladı ve yeni hedefler ne? Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sicimli anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ
1992 yılında bir çeyiz firması olarak kurulan Dantela Tekstil, şimdilerde pike,  nevresim, yatak örtüsü, havlu, bornoz gibi tüm ev tekstilini kapsayan geniş ürün yelpazesiyle ve kendi markasıyla 20 ülkeye ihracat yapıyor. Özellikle nakışlı ürünleriyle dikkat çeken Dantela Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sicimli, markalaşma yolculuğunu Metropol TV’ye anlattı.

İLHAN SİCİMLİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Sicimli “Dantela olarak 30 yıllık bir hikayemiz var. İnişli, çıkışlı, mücadeleli zamanlarımız geçti. Son 10 yıldır kendi markamızla dünya ülkelerine ürün satıyoruz. Bu hazzı yaşıyoruz. Denizli’de firmaların markası olması gerektiği bilinciyle marka anlamında örnek olacak konuma geldik. Niş ürünler yapıyoruz. Müşterilerimiz hep bize destek oldu. Bizde kaliteli ürünlerimizle ilgili yenilikler yaparak onların pazarları için çeşit çoğalttık. Burada yer bulduk. Amacımız bu yeri hiçbir zaman kaybetmemek ve Dantela Tekstil’i daha da yukarı çıkarmak. 20 ülke ile çalışıyoruz. Bu sayıyı arttırmak hedefimiz. Nakış yıllardan beri gündemde olan bir şey. Son zamanlarda otel sektörü bile nakışa döndü. Kumaş üzerine nakış logoları ve doğa figürleri ile konseptlerini tamamlıyorlar. Nakış bir moda oldu nevresim grubunda. Ben bu modanın devam edeceğini düşünüyorum. Bizim bu konuda Ar-Ge çalışmalarımız sürüyor. Böylelikle markamızı daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon