EKONOMİ

FUARLA BİRLİKTE İYİ BİR İVME KAZANACAĞIZ

FUARLA BİRLİKTE İYİ BİR İVME KAZANACAĞIZ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Denizlili firmalardan biri olan Altınbaşak Tekstil’in Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Hoşgör, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hoşgör “Fuarımız çok güzel geçiyor. Hometex Fuarı ile birlikte güzel bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz. Satışlarımız iyi gidiyor. Umarım fuarı beklediğimiz şekilde bitiririz” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Altınbaşak Tekstil’in Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Hoşgör, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MURAT HOŞGÖR'ÜN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Hoşgör “Fuarımız çok güzel geçiyor. Tekstil sektörü pandemide ciddi bir sıkıntı yaşadı. İki yıldır yapılamayan fuarlar yapılmaya başladı. Hometex Fuarı ile birlikte güzel, iyi bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz. Hammadde fiyatlarının artması, enflasyon, faiz artışları bizi olumsuz etkiliyor, ama bu dönemi, hem bayilerimiz hem de müşterilerimizin destekleriyle iyi bir şekilde atlatacağımızı düşünüyoruz. Altınbaşak Tekstil olarak, gelirlerin düşmesiyle biraz daha ekonomik ürünlere yöneldik ve bu bizim hacmimizi arttırdı. Pandemi döneminde birçok firma hacimsel olarak sıkıntıya girmiş olabilir. Biz yaptığımız bu hamle ile satışlarını hem hacimsel hem de ciro olarak arttırmayı başardık. Fuara ilgi çok büyük hem Rusya, hem Balkanlardan, Arap Bölgesi’nden yurt içinden…  Satışlarımız iyi gidiyor. Umarım fuarı beklediğimiz şekilde bitiririz. Geleceğe olumsuz bakmıyoruz. Stoklarımızı kuvvetli tutmaya ve bayilerimizi desteklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon