EKONOMİ

FUARDAN MÜŞTERİ ANLAMINDA BEKLENTİMİZ YÜKSEK

FUARDAN MÜŞTERİ ANLAMINDA BEKLENTİMİZ YÜKSEK
Almanya’da Messe Frankfurt’ta devam eden Heimtextil & Techtextil Fuarı’nda Denizli Ticaret Odası’nın açtığı stantta ürünlerini sergileyen Denizlili firmalardan biri olan Oğuzhan Tekstil’in Ar-Ge Birim Yöneticisi Fatma Filiz Yıldırım, fuarla ve firma çalışmalarıyla ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Heimtextil & Techtextil Fuarı’nda Denizli Ticaret Odası’nın açtığı stantta 12 Denizli firması ürünlerini sergiliyor. Ziyaretçilere hem Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi anlatılıyor, hem de firmalar ürettikleri ürünleri müşterilerine tanıtma fırsatı buluyor.

FATMA FİLİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Techtextil Fuarı’na katılan ve stant açan Oğuzhan Tekstil’in Ar-Ge Birim Yöneticisi Fatma Filiz Yıldırım, fuarla ve firma çalışmalarıyla ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım “Fuar çok güzel geçiyor. Ürünlerimizi sergiliyoruz ve güzel gelişmeler olacağını düşünüyoruz. Oğuzhan Tekstil olarak fuara ilk kez katılıyoruz. Fuardan beklentimiz yüksek. Teknik Tekstille ilgili fuar olmasından dolayı bizde teknik tekstil ürünlerimizle fuardan müşteri potansiyeli anlamında büyük beklenti içindeyiz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon