POLİTİKA

EK ÖDENEK MECLİSTEN GEÇTİ, BÜYÜKŞEHİR BÜTÇESİ 9,8 MİLYAR LİRA

EK ÖDENEK MECLİSTEN GEÇTİ, BÜYÜKŞEHİR BÜTÇESİ 9,8 MİLYAR LİRA
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 2024 bütçesi için ek ödenek kararı verildi. 2,2 milyarlık ek ödenek ile birlikte belediye bütçesi 9,8 milyar liraya çıkarıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin haziran ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi, Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, belediye tarafından yaptırılan 7 ilçenin otobüs terminalini, ilçe belediyelerine tahsisi konusunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na yetki verilmesi kararlaştırıldı. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporu ile Acıpayam, Çal, Çameli, Sarayköy, Honaz, Buldan ve Tavas'ın otobüs terminallerinin ilçe belediyelerine devri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukkale ve Merkezefendi'de yaptırılan pazaryerleri de 5 yıllığına bedelsiz olarak ilçe belediyelerine devredildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 20.11.2023 tarihli kararı ile 7 milyar 610 milyon TL olarak belirlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi için Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun önergesiyle 2024 bütçesi için ek ödenek verilmesi hususu görüşüldü. İhtiyaca yetmeyeceği anlaşılan harcamalar için 2 milyar 270 milyon TL ek ödenek verilerek 2024 yılı belediye gider bütçesinin 9 milyar 880 milyon TL olması kabul edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bütün gündem maddelerinin oy birliği ile alındığını vurgulayarak, meclis üyelerine teşekkür etti, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon