EKONOMİ

DÜNYADA – TÜRKİYE’DE TÜKETİM NEREYE GİDİYOR? NE YAPMALI?

DÜNYADA – TÜRKİYE’DE TÜKETİM NEREYE GİDİYOR? NE YAPMALI?
Metropol’e özel değerlendirmelerde bulunan Tekstilci İş İnsanı Süleyman Kocasert, dünyada ve Türkiye’de üretim ve tüketimin nereye gittiğini açıklarken, yakın gelecekteki öngörülerini de anlattı.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Metropol TV ve Denizli Metropol haber-canlı yayın ekibine değerlendirmelerde bulunan Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Tekstilci İş İnsanı Süleyman Kocasert, dünyada ve Türkiye’de üretim ve tüketimin nereye gittiğini açıkladı.

SÜLEYMAN KOCASERT'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRİSİNİZ...


Kocasert “Pandemi ile birlikte hijyen önem kazandı. Kullan at tüketimi önem kazandı. Şöyle bir gerçek var ki, herkes çok daha fazla geri dönüşüme önem veriyor. Eskiden moda yılda bir kez değişiyordu, şimdi üç dört kez değişiyor. Hızlı moda akımları, değişin talep ve ihtiyaçlar var. Önümüzdeki günlerde mobilize olmak çok önemli. Önceden hareket kabiliyetinizle ilgili sıkıntı varsa bu çok büyük bir sorun arz etmiyordu. Şimdi transfer edilebilir teknolojiler hızlı ölçek alıp, ölçek büyütüp küçültebilme, yani esnek olabilme, gelişmelere hızlı ayak uydurmayı içselleştirmemiz gerekiyor. Dünyanın gittiği taraf, kişiye özel üretimler, hızlı üretim ve tüketim ve hızlı değişkenlik.. önümüzdeki günlerde esnekliğimizi çok fazla arttırmamız gerekiyor” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon