EKONOMİ

DÜNYA HAVLU BORNOZ GÜNÜ BU YIL YAPILACAK MI?

DÜNYA HAVLU BORNOZ GÜNÜ BU YIL YAPILACAK MI?
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan ancak pandemi nedeniyle son iki yıldır yapılamayan Dünya Havlu Bornoz Günü bu yıl yapılacak mı? Ne zaman yapılacak? Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes, Denizli Metropol’e açıkladı.

ÖZEL HABER
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği tarafından ilki 2013 yılında yapılan Dünya Havlu Bornoz Günü etkinliği yapıldığı her yıl büyük ses getirmiş ve ülke gündemine oturmuştu. Etkinlikte Denizli Protokolü, Hazır Giyim sektörünün önemli isimleri ve Denizlili iş insanları bornoz giyerek yürüyüş yapıyor, defile, söyleşi gibi çeşitli etkinliklerle süslenen günde Denizli’nin havlu ve bornozdaki yeri ve önemine dikkat çekiliyor.

O. NURİ KES'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Bu önemli etkinlik pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamıyor. Dünya Havlu Bornoz Günü bu yıl yapılacak mı? Ne zaman yapılacak? Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes, Denizli Metropol’e açıkladı.

Kes yaptığı açıklamada “Dünya Havlu Bornoz Günü’nü uluslararası alanda hafızalara yerleştirmek istiyoruz. Denizli Havlu ve Bornozun başkenti. Denizli’de binlerce kişi bu sektörde çalışıyor. Pandemi nedeniyle ara vermiştik. Bu yıl yapacağız ama, pandemi şartlarına göre tarihi henüz netleştirmedik. Gidişata bakacağız. Kesinlikle bu yıl yapılacak. Etkinlik programı ve tarih net değil. İçeriği ile ilgili DETGİS Yönetim Kurulu’nda istişare edeceğiz. Dolu dolu bir program olacağını ümit ediyorum” diye konuştu. 
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon