EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ ARASINDA

DENİZLİLİ FİRMA TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ ARASINDA
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belli oldu.. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına Denizlili Plusmak Makine firması girerek büyük bir başarıya imza attı.

ÖZEL HABER
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı. Listede 29 farklı ilden ve 32 ayrı sektörden şirketler yer aldı. İlk 100’deki şirketlerin, Türkiye’den 13 kat daha hızlı büyüdüğü görüldü. Türkiye 100 sonuçları; Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ankara’da düzenlenen törenle açıklandı. TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni'nde ödül alan ve en hızlı büyüyen ilk 100 firma arasına Denizli’den Plusmak Makine’de girdi.



2016 yılında Denizlili üç genç girişimci iş insanı tarafından kurulan firma kısa sürede büyük bir başarı elde etti. Çağlar Tunca, Halil Bozdemir ve Halit Bozdemir’in kurucusu olduğu Plusmak Makine’de 30 kişi görev yaparken, firma yurt içi pazarına çalışıyor, ihracatta gerçekleştiriyor. Daha çok kablo sektörüne hizmet veren Plusmak Makine, tasarladığı makineleri ağırlıklı olarak Orta Doğu pazarına ihraç ediyor.

ÇAĞLAR TUNCA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Plusmak Makine Kurucularından ve Genel Müdürü Çağlar Tunca, Denizli Metropol’e kazandıkları başarı ve ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada “Aslına bakarsanız böyle bir başarıyı bekliyorduk. Büyüme ile alakalı şirket ciromuzda güzel gelişmeler oldu. Denizli’ye böyle bir gurur yaşattığımız için mutluyuz. Başvurumuzu yaptık ve böyle bir başarı geldi. Bakanımız Mehmet Muş’tan ödülümüzü aldık. Büyük heyecan yaşadık. Gurur duyduk. Denizli’deki firmalara tavsiyem böyle yarışmalara herkesin katılması” diye konuştu.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon