EKONOMİ

“DTO’NUN KAPISI KADIN GİRİŞİMCİLERE MADDİ VE MANEVİ HER ZAMAN AÇIK”

“DTO’NUN KAPISI KADIN GİRİŞİMCİLERE MADDİ VE MANEVİ HER ZAMAN AÇIK”

Ticaret Bakanlığı'nın uzmanlarının katılımıyla Denizli Ticaret Odası(DTO) Konferans Salonu’nda kadın kooperatifleri ve kadın girişimcilere yönelik “Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan DTO Başkan Yardımcısı Melek Kartay; “ Kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki istesin, isteyelim. DTO’nun kapısı 7/24 kadın girişimcilere açık. Bizlerin kapısını çalabilirsiniz. Maddi ve manevi destekler için kadın girişimcilerin yanındayız”dedi.

Ticaret Bakanlığı'nın uzmanlarının katılımıyla Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda kadın kooperatifleri ve kadın girişimcilere yönelik “Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya; DTO Başkan Yardımcısı Melek Kartay, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ve İhracat Genel Müdürlüğü personeli, Kadın Kooperatifleri ve kooperatif üyeleri katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan DTO Başkan Yardımcısı Melek Kartay; “ Kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki isteyelim. Biz oda olarak bu yönde çalışmalarda varız. DTO’nun kapısı 7/24 kadın girişimcilere açık. Bizlerin kapısını çalabilirsiniz. Biz buradayız sahadayız. Maddi ve manevi destekler için kadın girişimcilerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan uzman bir heyetin katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında pazarlama, e-ticaret, e-ihracat ve ihracat desteklemeleri konuları üzerinde durularak, ihracata teşvik etmeye ve ihracatı geliştirmeye yönelik sunumlar yapıldı.

Kadın kooperatiflerinin yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmeler, genç girişimciler ile kadın girişimcilerin katıldığı etkinlikle, hedef kitlenin ihracat potansiyelini arttırmak ve ülke ekonomisine katkı sunulması amaçlandı.

 

 

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon