EKONOMİ

DTO’DAN MERSİN’E ZİYARET

DTO’DAN MERSİN’E ZİYARET
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayiciler Federasyonu ve Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oktay Mersin’i ziyaret etti. Sektör, pandemi sürecinin etkileri ile fikir alışverişinde bulundu; beklenti ve önerileri dinledi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın pandemi sürecinin işlerine etkileri ile fikir alışverişinde bulunduğu ziyaretler dizisi kapsamında Kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayiciler Federasyonu ve Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oktay Mersin ile görüştü.

Başkan Erdoğan, ziyaretinde, Korona Virüs salgınının işlerine etkisini sordu. Bu süreçte sadece kendilerine gelen sorun, istek ve önerileri ilgili yerlere aktarıp çare aramakla kalmadıklarını belirtip, özellikle ihracatın ve üyelerinin işlerinin kalmaması için de odalarında bir ilke imza attığını açıkladı.



Göreve geldiği günden bu yana DTO personelinin mesai mefhumu olmaksızın çalıştığını ancak, yine de tam kapanmayla birlikte bizzat talimat verdiğini ve günlük mesailerinin bitmesine rağmen saat 16.00’dan sonra da saat 22.00’a kadar telefonları yanıtsız bırakmadığını anlattı.

Yetkili bir ismin tüm aramalara cevap verdiğini, üyelerinin sorularını yanıtladığını ve yapılacak bir işi ya da sorunu varsa çözüme kavuşturmaya çalıştığını vurguladı. Kendisinin de bu aşamada bizzat devreye girdiğini belirtti. Erdoğan, “Üyelerimiz, bizim bu makamda var oluş sebebimiz. İlk günden bu yana aldığımız görevi namus bildik ve hakkını vermeye çalıştık. Gece gündüz demeden her an üyelerimizin yanında olmaya çalıştım. Yapabileceğim bir şey varsa da mutlaka yardımcı oldum” dedi.



İçinde bulundukları durumu ayrıntılarıyla aktaran Başkan Mersin ise, Başkan Erdoğan ile, DTO’da eskilere göre çok farklı, dikkat çekici ve daha üretken bir dönem başladığını ifade edip, gayretinden ve üyelerine olan sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Davetleriyle DTO YİK’te yer alarak böyle bir yapının bir parçası olmaktan da gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Erdoğan’a ziyarette DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile Özel Kalem ve Basın Sorumlusu Ömer Altıntaş da eşlik etti. Görüşmede Oktay Mersin’in oğulları Sadık Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sadık Ventures Kurucuları İrfan Cihan Mersin ve Canberk Mersin ile de görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Sadık Grubu Şirket Müdürü Abdurrahman Karaman’da görüşmede hazır bulundu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon