EKONOMİ

DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN’DAN FUAR ÇIKARMASI

DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN’DAN FUAR ÇIKARMASI
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 3. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı’na deyim yerindeyse çıkarma yaptı. Erdoğan, stantları gezdi, forklift kullandı, katılımcılara başarılar diledi.

Avrasya Bölgesinin en büyük Tekstil Makineleri ve Teknolojileri Fuarı olma özelliğine sahip EGE TMF 23 Mart 2021 tarihinde Denizli Büyükşehir Belediyesine ait EGS Park fuar alanında kapılarını açtı. Açılışa katılan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, açılışın ardından stantları gezdi. Başkan Erdoğan, DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı ve Melek Sözkesen ile birlikte stantları ziyareti sırasında forklift kullandı. Başkan Erdoğan ayrıca fuar katılımcılarına başarılar diledi.



Daha sonra ‘Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ ve ‘Denizli Teknik Tekstil Kümelenmesi’ ile ilgili bilgilendirmede bulunulan DTO stantını da ziyaret etti. Başkan Erdoğan Denizli Ticaret Odası temsilcileri ve proje uzmanları ile görüştü. Stantta fuar süresince tekstil üreticisi firmalara yönelik hizmete sunulan son teknoloji ekipmanlarını, teknik tekstil prototipleme ve numune üretimi imkanlarını, pazarlama ve finans kaynaklarına erişim gibi alanlardaki eğitim ve danışmanlık hizmetleri tanıtılacak. Ayrıca, fuardaki standında yer alacak proje uzmanları, tekstil makineleri ve tekstil üreticileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan burada Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada fuara katılan firmalara başarılar dilerken, DTO olarak fuarları çok önemsediklerini ve üyelerini fuarlara götürme anlamında öncülük yaptıklarını söyledi.

DTO BAŞKANI ERDOIĞAN'IN FUAR İZLENİMLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon