EKONOMİ

DSO VERİMLİLİK YOL HARİTASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

DSO VERİMLİLİK YOL HARİTASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Denizli Sanayi Odası Verimlilik Komisyonu Toplantısı, gerçekleştirildi. Toplantıda verimlilik yol haritası için çalışmalar başladı…

DSO Meclis Üyesi ve Verimlilik Komisyonu Başkanı Ayhan Doğrar’ın başkanlığında yapılan toplantıya, DSO Yönetim Kurulu Üyesi Enis Emre Boz, DSO Meclis Üyeleri Metin Okan ve Orhan Ödemiş, DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tillem, Sanayi ve Raporlama Uzmanı Özge Çerezci, İhracat İşlemleri ve Teşvikleri Uzmanı Aslı Öztürk katıldı.

Toplantıda, 11 Haziran tarihinde 200’e yakın kayıtlı katılımcının yer aldığı ve Denizli sanayisinin verimlilik haritasının oluşturulması için önemli bir adım olan “Verimlilik Çalıştayı” ve burada gerçekleştirilen “Verimlilik Anketi” sonuçları, tüm detayları ve yönleriyle değerlendirildi.

Elde edilen sonuçlar doğrultusunda, işletmelerin mevcut durumunu iyileştirmek için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Ayrıca, 21-27 Aralık Dünya Verimlilik Haftası'nda gerçekleştirilecek etkinliklerin de değerlendirildiği toplantıda, çalışanların katılımını sağlayacak ve farkındalık yaratacak öneriler sunuldu.
 
Toplantının son bölümünde, firmaların verimlilik artırma süreci için yürütülecek projeler ve yıllık etkinlikler planlandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon