EKONOMİ

DSO’DAN HÜKÜMLÜ VE ESKİ HÜKÜMLÜ İSTİHDAMI PROJESİ

DSO’DAN HÜKÜMLÜ VE ESKİ HÜKÜMLÜ İSTİHDAMI PROJESİ
Denizli Sanayi Odası öncülüğünde Bozkurt ve Kocabaş Cezaevi ile gerçekleştirilmesi planlanan hükümlü ve eski hükümlü istihdamı projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere DSO Heyeti Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman'ı ziyaret etti.

Denizli Sanayi Odası, Denizli sanayisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor.

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve Meclis Kâtip Üyesi İsmail Ayvaz, Denizli Sanayi Odası öncülüğünde Bozkurt ve Kocabaş Cezaevi ile gerçekleştirilmesi planlanan hükümlü ve eski hükümlü istihdamı projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman'ı ziyaret etti.

DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş ile Proje ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Buse Atabay’ın da yer aldığı görüşmede, projenin detayları ve uygulanma süreçleri ele alındı.

Grupların istihdam edilmesi sürecinde, izlenecek stratejiler ve yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Projelerin hayata geçirilmesinde karşılaşılabilecek kısıtlamalar ve mevcut imkanlar masaya yatırıldı.

Hükümlülerin ve eski hükümlülerin topluma kazandırılması ve istihdam edilmesi adına büyük önem taşıyacak proje için gerekli planlamaların mümkün olan en kısa sürede yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon