EKONOMİ

DSO’DAN BOZKURT KADIN AÇIK CEZAEVİ’NE ZİYARET

DSO’DAN BOZKURT KADIN AÇIK CEZAEVİ’NE ZİYARET
Denizli Sanayi Odası olası iş birliği kanallarını güçlendirmeye, şehrin sanayisine ve istihdamına değer katmaya, sosyal sorumluluk projelerinde önemli bir paydaş olmaya devam ediyor…

Bu kapsamda, Ağustos Ayı Meclis toplantısında gündeme gelen ve Meslek Komite toplantılarında detaylandırılan, hükümlü ve eski hükümlü istihdamına yönelik çalışma yapılması değerlendirilmişti.

Sağlanan görüşmelerin ardından, DSO Meclis Kâtip Üyesi İsmail Ayvaz ve Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Nurcihan Çakır, Bozkurt Kadın Açık Cezaevi Müdürü Ahmet Candan’ı ziyaret etti.

DSO 7. Meslek Komitesi’nin öncülüğünde, sosyal sorumluluk ve istihdam konularında önemli bir adım olarak nitelendirilebilecek bu ziyarette, kurumlar arası iş birlikleri ve ortak projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı.

DSO’dan yapılan açıklamada “Gelecek dönemde bu tür iş birlikleriyle hem sosyal sorumluluk projelerimizi güçlendirmeyi hem de kadınların topluma kazandırılmasını desteklemeyi amaçlıyoruz. Hedeflerimize ulaşmada bize destek olan tüm paydaşlarımıza ve misafirperverliği için Sayın Ahmet Candan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon