EKONOMİ

DSO BAŞKANI KASAPOĞLU: TÜRK GENÇLİĞİNİN YANINDAYIZ

DSO BAŞKANI KASAPOĞLU: TÜRK GENÇLİĞİNİN YANINDAYIZ
Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencileri, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ziyarete, Okul Müdürü, Yeliz Kızan Gayırhan, Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı Nazire Yılmaz, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulaziz Altay, Bocce sporcuları olan okulun 12. Sınıf öğrencisi Ziya Yılmaz ve 10. Sınıf öğrencisi Zehra Harmanda katıldı.



Oda faaliyetleri, Denizli Sanayisi, eğitim ve iş dünyasının dinamikleri gibi çeşitli konuların ele alındığı bu ziyarette, Bocce Gençler Türkiye Şampiyonası’nda sayısız birinciliği ve Avrupa beşinciliği bulunan Milli Sporcu Ziya Yılmaz, Başkan Selim Kasapoğlu’na sorular yöneltti.  Sanayi Odası’nın iş ve işlevleri, eğitim faaliyetleri, ileriye dönük ve gençlikle ilgili çalışmaları hakkında 3 soru soran Milli Sporcu, daha sonra başkanlık koltuğuna oturdu.



Bu kez Başkan Kasapoğlu’nun sorularını yanıtlayan 17 yaşındaki genç sporcu; sanayi, Denizli ve kent ekonomisini geliştirmek için yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini dile getirdi. Gençlerin ve okul yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Kasapoğlu, “Dönüşen ve değişen dünya düzeninde İleride birçok meslek değişecek, var olanlar güncellenecek, yeni meslekler oluşacak. Üretim şekilleri, yaşam şekilleri değişecek. Biz bu süreçte geleceğimiz olan gençlerimize rehberlik etmeye hazırız. Biz Türk Gençliğinin, Denizli Gençliğinin yanındayız.” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon